HVEM ER VI

NORD – SÆTTE TANKER I GANG

GETRIEBEBAU NORD ER BLANDT DE FØRENDE I BRANCHEN FOR GEARTEKNIK – FOR MEKANISKE OG ELEKTRONISKE LØSNINGER.

NORD´s vej til succes

NORD blev grundlagt i 1965 og tegner sig i mellemtiden for en koncernomsætning på ca. 700 millioner Euro. Det succesfyldte avancement til den lille gruppe af førende producenter indenfor gearbranchen skyldes først og fremmest vores udprægede kundeorientering. „Sætte tanker i gang" betyder for os, at vi sammen med vore kunder udvikler, de individuelle og optimale gearløsninger.

Headquarter of Getriebebau NORD in Bargteheide, Germany Getriebebau Nord am Stammsitz in Bargteheide, Deutschland

Getriebebau NORD, Bargteheide

Til stede over alt

Ud over vores hovedsæde i Bargteheide ved Hamburg er vi repræsenteret i mere end 60 lande, med montagecentre og servicestøttepunkter. Mere end 3.900 medarbejdere i koncernen sørger for minimale leveringstider og maksimale serviceydelser overalt i verden. Uanset hvor og hvornår De har behov for os – er vi lige i nærheden.

Vi sætter alt i bevægelse

Med vore effektive gearløsninger sætter vi selv denne verdens „Goliather“ i bevægelse: kæmpekraner i havneanlæg eller bevægelige tagkonstruktioner i moderne sportsarenaer, bagagetransportbånd i lufthavne eller skilifte i ski områder – NORD er her og der og alle vegne.

Fremtidens produkter

Vores produkter repræsenterer en innovativ syntese af kompakt mekanik og intelligent elektronik. Kvalitetsgear og gearmotorer, frekvensomformere, servostyringer og decentral styringsteknik – vi udvikler, producerer og markedsfører det komplette program af mekaniske og elektroniske drivkomponenter i det rigtige pris-/ydelsesforhold.

Sammen sætter vi tanker i gang

Vore høje kvalitets- og servicestandarder er resultatet af konsekvent kundeorientering. I kraft af input fra kunder og brugere udvikler vi produkter, der passer til markedets behov. I den forbindelse har innovation og kreativitet ikke noget formål i sig selv – vi skaber gearløsninger med klare fordele med og for vore kunder.