KVALITET

Topklasse i kvalitet og service

KOMPROMISLØS KVALITET, KOMPETENT RÅDGIVNING OG PÅLIDELIG SERVICE ER BASIS FOR NORD'S VIRKSOMHEDSFILOSOFI.

I centrum er vore kunder

Kundeservice og kundetilfredshed er NORD's højeste målsætning og til stadighed det vigtigste "kvalitetsmærke". Vi sætter altid vore kunders behov i centrum. I tæt samarbejde med planlæggere og konstruktører, samt ingeniører og teknikere på brugersiden, skabes den individuelle mest effektive og rationelle løsning for kunden. Vore udviklings- og salgsingeniører gør hvert projekt til sit "eget", indtil den bedste løsning for kunden er fundet, installeret og fungerer som den skal.

Kvalitetsstandarder er ikke nok for os

NORD tandhjul er beregnet iht. DIN 3990, NIEMANN og AGMA. En ISO 9001 certificering dokumenterer, at vi anvender vores kvalitetsstyring konsekvent. Hvad angår temaet "eksplosionsfarlige områder" var vi endda forud for lovgivningen og har tidligt og konsek

NORD produkter har en unik kvalitet

NORD,s drev løsninger er fremstillet efter den størst mulige præcision og er velegnet til brug i krævende applikationer. Vi investerer løbende i moderne produktionsmaskiner og produktionsfaciliteter for at sikre vores høje kvalitetsstandarder. Kun materialer af højeste kvalitet – kombineret med en omfattende kvalitetskontrol flere gange i fremstillingsprocessen sikrer et pålideligt kvalitetsprodukt.

Service uden betænkeligheder

Vores service begrænser sig ikke til en 24-timers hotline. NORD har overalt i verden fagfolk til disposition, som til enhver tid og på ethvert sted garanterer kompetent rådgivning, korte leveringstider, og pålidelig service og fleksibilitet. Vi yder og tilbyder service over hele verden: fra forebyggende vedligeholdelse over reservedelslevering, reparation og hastemontage. Vi står ved Deres side – i hele produktets levetid.

Faglige informationer, service- og hjælpeværktøjer

Vi står ikke kun personligt til rådighed for Dem for at sikre den rigtige geardimensionering og rådgivning, men også med vores hjælpeværktøjer online og på CD-ROM. Vore kunder kan ligeledes drage fordel af vores specielle uddannelsesprogrammer, som vore medarbejdere gennemgår løbende for at holde sig up-to-date med hensyn til den nyeste viden indenfor området, således at vi kan tilbyde assistance ved implementeringen og programmeringen af den leverede drivteknik. Ud over dette holder vi Dem ajour med vores eget magasin NORD GLOBAL med aktuelle branche-, produkt- og systeminformationer.

Find further information here: