Nyheder –

ET GODT ÅR FOR NORD DRIVESYSTEMS

2016 var et godt år for NORD DRIVESYSTEM med præsentationen af nye produkter såsom feltfordeleren NORDAC LINK til fleksibel installation tæt på motoren og nye digitale løsninger. Også i 2017 fortsætter NORD konsekvent på vejen til industri 4.0.

field_distribution_system_nordac_link

Bargteheide , 2017-03-23

NORD's 3.300 medarbejdere i 36 lande genererede i regnskabsåret 2016 en samlet omsætning på 560 millioner euro. Det gode resultat skyldes dedikerede, kvalificerede medarbejdere, fremragende service og mange succesrige projekter. NORD var globalt repræsenteret på 66 messer med innovationer såsom den nye feltfordeler NORDAC LINK. Den supplerer komponenterne for systemløsninger inden for drevteknikken med flere decentrale frekvensomformere specielt indenfor intern transport. Nyskabelser såsom feltfordeleren NORDAC LINK understreger NORD’s betydning som udbyder af drevtekniske løsninger.

Igangværende investeringer i bæredygtige produktionsprocesser baner vejen for de kommende års succes. Således er NORD DRIVESYSTEMS-gruppen på vej mod industri 4,0, et emne, som også står højt på dagsordenen for brugerne af NORD’s drevteknik. Drev fra NORD er forbundet i et netværk og er uafhængige og skalerbare- og er forberedt for tilstandsovervågning og forebyggende vedligeholdelse. Drevelektronikken kan selv varetage mange opgaver uden hjælp af en central PLC, på grund af den integreret PLC funktionalitet.

Besøg NORD DRIVESYSTEMS den 24.-28 april 2017 på Hannovermessen, hal 15, stand H31, hvor du kan lære mere om de nuværende og fremtidige muligheder, NORD DRIVESYSTEMS tilbyder den digitale og fuldt netværksbaserede fabrik.