Nyheder –

Drevsystemer fra NORD med præcis styring sikrer en smidig pakkefordeling

Nord udstyrer store pakkesorteringscentre med drevteknik. Således også virksomheden Chronopost i nærheden Paris. Der installeres 1.100 drev fra Nord med decentral drevelektronik for båndtransportørerne.

chronopost_application

Bargteheide , 2017-05-16

Drevene fra NORD DRIVESYSTEMS garanterer lav vedligeholdesles- og service behov, takket være ektrem holdbare slidtagefri gear. Det sofistikerede modulære koncept af overbelastbare gearmotorer sikrer, at der kun er brug for et lille udvalg af varianter på trods af transportsystemets mange drevenheder.

Sporingen hos Chronopost kræver præcis styring og synkronisering. Til dette formål er drevsystemerne udstyret med frekvensomformere, der er direkte monteret på motorens klemkasse. De stikbare omformere danner en færdig monteret enhed med gearmotoren.

Med en opstartsdrejningsmoment på op til 400 % og en typisk overbelastning på 200 % i 5 sek. er drevsystemerne ekstrem robuste. Omformerne kommunikerer via Profibus DP med PLC'en. Ved kødannelse kan transportbåndets fart nedsættes. På den måde kan driftsafbrydelser undgås.

Få mere at vide