Nyheder –

Familievirksomhed med global tilstedeværelse

Med sit unikke modulsystem tilbyder NORD DRIVESYSTEMS drevløsninger til flere end 100 brancher og er repræsenteret internationalt på mange industrielle messer.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

NORD DRIVESYSTEMS blev grundlagt i 1965 som en familievirksomhed i Bargteheide og er idag en af branchens førende inden for drevteknologi. NORD’s drevløsninger består som regel af mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter. For at være så tæt på kunden som muligt er NORD-koncernen repræsenteret i 89 lande. Den kundeorienterede virksomhed tilbyder optimale drevkoncepter, der er skræddersyet til brugernes behov – korte leveringstider har siden firmaets grundlæggelse været et af NORD’s kendetegn. Desuden er NORD’s drevløsninger kendetegnet ved højeste kvalitet og innovativ teknologi. Kompetent og hurtig service er en selvfølgelighed. El- og gearmotorerne samt den skalerbare drevelektronik har talrige anvendelsesområder: Fra udvindingen af mineraler til transportbånd i føde- og drikkevareindustrien, eller til bagagebåndet i lufthavnen eller i distributionscentret.

Derudover præsenterer NORD-koncernen hvert år sin produktportefølje på omkring 70 internationale messer: Fra Foodpro i Sydney til SPS IPC Drives i Nürnberg. "Vi ønsker at være tæt på vores kunder og forstå deres behov", siger NORD’s ledelse.

Få mere at vide