Nyheder –

Nord Gear Danmark A/S og PRONOR IndustriTeknik as indgår strategisk samarbejde.

Nord Gear Danmark A/S og PRONOR IndustriTeknik as indgår strategisk samarbejde. Samarbejdet betyder, at PRONOR IndustriTeknik as skal være servicepartner for Nord Gear i Danmark, og skal stå for service og reparation af Nord Gear Danmark A/S produkter på det danske marked.

Aabenraa , 2017-08-23

Per Henrik Juhl, adm. direktør Nord Gear Danmark A/S udtaler, at de valgte PRONOR IndustriTeknik as, fordi de søgte en dygtig servicepartner, som havde kompetencer indenfor flere områder. Den nye partner skulle kunne servicere og reparerer vores mange forskellige gear og gearmotorer samt styringer. Denne partner fandt vi i PRONOR.

Per Henrik Juhl fortsætter, samarbejdet er vigtigt fordi vi nu kan tilbyde en total løsning til vores større kunder og maskinbyggere på det danske marked.

Adm. direktør Søren Nedergaard, PRONOR IndustriTeknik as, er glad for det nye samarbejde, og udtaler at Nord Gear Danmark A/S er en vigtig partner for PRONOR, og at arbejdet med service og reparation af gear og gearmotorer falder helt ind under vores kerne kompetencer. Samarbejdet betyder også, at vi nu kan tilbyd Nord Gear Danmarks brede produktprogram af kvalitets gear og gearmotorer, til vores kunder indenfor proces- og forsyningssektoren. Vi ser frem til et langvarigt og konstruktivt samarbejde med Nord Gear Danmark A/S.

Nord Gear Danmark A/S er en af de førende leverandører på det danske marked af gearmotorer og komplette drevløsninger. Det brede produktprogram omfatter ligeledes frekvensomformere, samt industrigear. Nord Gear Danmark er en del af NORD Drivesystems Group som er repræsenteret med datterselskaber i 36 lande og beskæftiger ca. 3600 medarbejdere globalt.

PRONOR IndustriTeknik er førende i Danmark inden for service og reparation af industritekniske anlæg herunder elmotorer, gear og pumper, og servicere dagligt mere end 3000 kunder. PRONOR har 52 medarbejdere og afdelinger i Århus, Ringe, Aalborg, Herning, og Middelfart.