Nyheder –

Korrosionsbestandig drevteknik fra NORD, der er nem at rengøre

Fra 11. til 15. september 2017 præsenterer NORD DRIVESYSTEMS branchespecifikke og washdown-kompatible drevløsninger til drikkevareindustrien på drinktec i München.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-08-28

I hal A3 på stand 242 præsenterer NORD et bredt udvalg af drevsystemer med korrosionsbestandige glatte motorer, frekvensomformere, motorstartere og gear i et washdown-optimeret, støbt aluminiumhus.

NORD tilbyder antikorrosionsbehandlingen nsd tupH til aluminiumdrev, der egner sig til anvendelse i fødevare- og drikkevareindustrien. Sammenlignet med drev i rustfrit stål og lakerede drev er denne proces yderst omkostningsbesparende. I stedet for en belægning hærdes materialet til dybt under overfladen, så intet kan skalle af. Rengøringen af drevene med højtryksdamprensere og rengøring med aggressive rengøringsmidler skaber ingen problemer.

De glatte motorer er uden ventilator og bidrager således ikke til spredning af bakterier. De fås som synkron- og asynkronmotorer og opfylder effektivitetsklasserne IE2, IE3 (asynkron) og IE4 (synkron).

Få mere at vide