Nyheder –

Letvægt til heavy duty

Til barsk klima og rå forhold tilbyder NORD DRIVESYSTEMS drevsystemer med overfladebehandlingen nsd tupH: Den hærder husets materiale i dybden og beskytter mod korrosion.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-09-14

Overfladebehandlingen er tilgængelig til snekke, tandhjuls- og keglehjulsgear, glatte motorer samt forskellige decentrale frekvensomformere og motorstartere med aluminiumshus. Brugere drager fordel af den meget lange levetid for drevteknologi med nsd tupH, hvilket reducerer omkostningerne til vedligeholdelse og øger levetiden på anlægget.

Huse af trykstøbt aluminium har bedre termiske egenskaber og en signifikant lavere vægt end huse fremstillet af støbejern eller rustfrit stål. Dette letter håndteringen af drevene med nsd tupH. De kan også nemt rengøres med højtryksdamprensere. Den korrosionsbestandige overflade er ekstremt slagfast, takket være dens hårdhed. Da der ikke påføres maling, er der ingen fare for ridser eller afskalninger - skader, som delvis og fuldstændigt kan ødelægge beskyttelsen. Dette er især fordelagtigt ved anvendelse offshore og generelt i maritime miljøer. Dette skyldes, at saltholdig luft accelererer korrosionsprocessen, som i konventionelle drevsystemer også påvirker aksler og andre komponenter og nødvendiggør en komplet udveksling inden for få måneder. Under den slags driftsforhold har nsd tupH efterhånden i mange år stået sin prøve. Noget lignende gælder også i fødevaresektoren, hvor rengøringsmidler ofte anvendes.