Nyheder –

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

NORD DRIVESYSTEMS tilbyder mangeårig erfaring, omfattende kompetence og innovative løsninger for føde- og drikkevareindustrien.

Glattmotor 2-stugiges Kegelradgetriebe

Bargteheide , 2017-09-14

NORD tilbyder overfladebehandlingen nsd tupH til korrosionsbeskyttelse af aluminiumdrev i fødevareindustrien. Sammenlignet med rustfrit stål og lakerede modeller kan der spares betydelige beløb ved indkøb og drift. Aluminiumsoverfladen hærdes i denne elektrolytiske proces, og dens egenskaber gør, at overfladen ikke kan skalle af. Overfladen er modstandsdygtigheden over for mange syrer og baser som anvendes i føde- og drikkevareindustrien.

Ideel til fødevareindustrien

NORD’s ydelsesoptimerede to-trins-keglegear NORDBLOC.1 fremstilles i en korrosionsbestandig aluminiumlegering i en washdown-version. Sammen med en glat motor er gearene særligt nemme at rengøre. Nyhed: Den mindste størrelse har et udgangsmoment på op til 50 Nm og udvekslinger fra 3,58 til 61,88.

NORD udstiller innovative drevløsninger til føde- og drikkevareindustrien på messerne Vietfood (Vietnam), Drinktec (Tyskland) og Anuga FoodTec (Tyskland).