Nyheder –

NORD modtager Vanderlande Supplier Award

NORD DRIVESYSTEMS modtog den 12. September Vanderlande Supplier Award 2017.

Getriebebau_NORD_Vanderlande_Award_2017

Bargteheide , 2017-10-11

NORD DRIVESYSTEMS blev hædret for sin fremragende driftsmæssige præstation og reaktionsevne inden for supply chain, virksomheden store innovative evne og hurtighed og dens gode konkurrenceevne. Jan-Christoph Block, director of regional management hos NORD, modtog prisen af Vanderlande på Vanderlande Supplier Day 2017.

Vanderlande Industries er en af verdens førende hovedentreprenører for procesautomatisering inden for lagerområdet og den globale leder på markedet for værdioptimeret automatisering af logistikprocesser i lufthavne samt på pakke- og distributionsmarkedet. NORD DRIVESYSTEMS har som ekspert på skræddersyet drevteknologi i mange år arbejdet tæt sammen med Vanderlande Industries. Jan-Christoph Block ser prisen som en stor succes: "Vi har i mange år leveret drevteknik til Vanderlande og er stolte over vores bidrag til mange succesfulde store projekter. Prisen motiverer os til aktivt at udvide vores eksisterende forretningsforhold og møde nye udfordringer inden for intralogistik.”

Om virksomheden

I over 50 år har NORD DRIVESYSTEM udviklet, fremstillet og solgt transmissionsløsninger og hører nu med flere end 3.600 medarbejdere til de internationalt førende, komplette udbydere inden for branchen. Ud over standarddrev leverer NORD koncepter og løsninger til specifikke funktioner, også til særlige krav, f.eks. med energibesparende drev eller eksplosionssikrede systemer. I forretningsåret 2016 lå årsomsætningen ved 560 mio. euro. NORD har i dag egne datterselskaber og slagspartnere i 89 lande i hele verden. Dette tætte salgs- og servicenet garanterer optimal tilgængelighed med korte leveringstider og et udbud af serviceydelser tæt på kunden. NORD fremstiller et yderst varieret gearsortiment for tilspændingsmomenter på mellem 10 Nm og mere end 250 kNm, producerer elektromotorer med et effektområde på mellem 0,12 og 1.000 kW og leverer med frekvensomformere også den nødvendige effektelektronik op til 160 kW. Omformerløsninger fås både til traditionel installation i skab og til decentrale og fuldt integrerede gearenheder.