Nyheder –

Drevløsninger til drikkevareindustriendrinktec 2017: Succesrig messepremiere

Fra 11. til 15. september 2017 overgik drinktec, verdens førende messe inden for industrien for drikkevarer og flydende fødevarer, alle tidligere besøgsrekorder. NORD DRIVESYSTEMS deltog for første gang i München og præsenterede branchespecifikke og washdown-kompatible drevløsninger til drikkevareindustrien.

drinktec trade fair 2017

Bargteheide , 2017-10-11

Messens højdepunkt var overfladeforbedringssystemet nsd tupH - en særlig proces, der gør overfladerne ekstremt modstandsdygtige. Med nsd tupH behandlede produkter er resistente over for syrer og baser, nemme at rengøre og korrosionsbestandige. Aluminium-gearmotorer med nsd tupH er lige så modstandsdygtige som produkter i rustfrit stål, til gengæld er de lettere, billigere og bedre til at aflede varme.

Fokus lå også på energieffektive løsninger og koncepter til omkostningsoptimering. Blandt andet blev de nye energibesparende IE3 glatmotorer præsenteret, der nu er tilgængelig op til størrelse 71 med effekter på120 W, 180 W og 250 W. De kendte IE4-synkronmotorer i standard- eller glatversion beviste på imponerende vis deres store energibesparende fordele for transportbånd, især ved dellast. Den succesfulde NORDBLOC.1-serie er blevet udvidet - med det nye 2-trins keglehjulsgear til udgangsmomenter op til 50 Nm er det nu inden for det lille belastningsområde muligt ud over snekkegear også at få højeffektive to-trins-keglegear. Løsninger til variantreduktion og optimering af de samlede ejeromkostninger (TCO) afrundede NORD DRIVESYSTEMS’ messeprogram. NORD sluttede drinktec 2017 positivt og var tilfreds med de gode kontakter og den store interesse hos de besøgende fra drikkevareindustrien og industrien for flydende fødevarer i de præsenterede emner. En succesfuld premiere på drinktec

Få mere at vide