Nyheder –

NORD DRIVESYSTEMS på CBST 2017 i Kina.

Fra 22. til 24. november 2017 afholdes den 8. China International Beverage Industry Exhibition on Science and Technology (CBST) i Shanghai. NORD DRIVESYSTEMS, en af verdens førende drevspecialister, vil også være med i år.

LogiDrive

Bargteheide , 2017-10-23

På den prestigefyldte fagmesse i Shanghais New International Expo Centre (SNIEC) præsenterer NORD Drivesystems med hovedsæde i Bargteheide nær Hamborg og fabrikker i Kina (hovedkontor og motorfabrik i Suzhou, samlefabrik i Tianjin) innovative teknologier og produkter, og aktuelle industri 4.0-applicationer til energi og omkostningsoptimering i drikkevareindustrien.

Blandt andet præsenterer NORD DRIVESYSTEMS nsd tupH - en overfladebehandling, der beskytter mod korrosion, kemikalier samt højtryks- og damprensning. Den elektrolytiske proces nsd tupH gør gearmotorer i aluminium lige så korrosionsbestandige som produkter i rustfrit stål til en konkurrencedygtig pris.

Drevsystemer er nogle af de største energislugere i industrien. Energieffektivitet er derfor et vigtigt emne. De nye energibesparende glattmotorer fra NORD DRIVESYSTEMS er mere effektive end tidligere modeller og er derfor med til at sænke driftsomkostningerne. Deres glatte overflader gør dem ideelle til anvendelsen inden for føde- og drikkevareindustrien.

Også den succesrige NORDBLOC.1-serie er blevet udvidet. Med det nye 2-trins keglehjulsgear til udgangsmomenter op til 50 Nm er det nu inden for det lille belastningsområde muligt ud over snekkegear også at få højeffektive to-trins-keglegear. Gearene er robuste og modstår store kræfter, der virker på udgangsakslen. De nye modeller fås med udvekslinger fra 3,03 til 47,67. De supplerer den eksisterende serie, som nu består af seks størrelser med drejningsmomenter på op til 660 Nm.

Forskellige gear- og motortyper, størrelser, muligheder og udvekslinger fører ofte til en række forskellige drevvarianter. En reduktion af antallet af forskellige varianter kan føre til en optimering af processer og omkostninger. En løsning for intralogistikken inden for drikkevareindustrien er det yderst effektive 2-trins keglehjulsgear med IE4 synkronmotor, strømstik og præfabrikeret kabel. Fordelene: Et betydeligt mindre lager af reservedele- servicevenligt takket være plug-and-play-teknologi - kompakt og pladsbesparende design, samt en vægtbesparelse på 25 procent på grund af et let gearhus af aluminium.

NORD har nu udvidet rækken af industrigear til elleve størrelser. NORD DRIVESYSTEMS er således den eneste producent af modulære industridrev med et udgangsmoment på op til 250.000 Nm med et udelt gearhus. Designprincippet blev udviklet af NORD i 1981 og garanterer den størst mulige radiale og aksiale belastning

Udvid serviceintervaller, og afkort nedetider - "prædiktiv vedligeholdelse” gør det muligt. Registrering, evaluering og transmission af drev- og anvendelsesdata muliggør den behovsbaserede planlægning af serviceeftersyn med hensyn til produktionsudnyttelse. Vedligeholdelsesomkostningerne reduceres, og drevets levetid forlænges.

Fra udpakning, transport og rengøring over påfyldning, forsegling og etikettering til emballering og palletering – NORD DRIVESYSTEMS tilbyder en lang række pålidelige, effektive og sikre løsninger til drikkevareindustrien. Du finder NORD DRIVESYSTEMS på CBST i hal N1, stand 1A02.

Besøg NORD DRIVESYSTEMS på CBST 2017 i hal N1 på stand 1A02.

Om virksomheden

I over 50 år har NORD DRIVESYSTEM udviklet, fremstillet og solgt transmissionsløsninger og hører nu med flere end 3.600 medarbejdere til de internationalt førende, komplette udbydere inden for branchen. Ud over standarddrev leverer NORD koncepter og løsninger til specifikke funktioner, også til særlige krav, f.eks. med energibesparende drev eller eksplosionssikrede systemer. I forretningsåret 2016 lå årsomsætningen på 560 mio. euro. NORD har i dag egne datterselskaber og forhandlere i 89 lande i hele verden. Dette tætte salgs- og servicenet garanterer optimal tilgængelighed med korte leveringstider og et udbud af serviceydelser tæt på kunden. NORD fremstiller et yderst varieret gearsortiment for momenter mellem 10 Nm og 250 kNm, og elektromotorer med et effektområde mellem 0,12 og 1.000 kW.

NORD leverer ligeledes frekvensomformere og den tilhørende effektelektronik op til 160 kW. Omformerløsninger fås både til traditionel installation i skab og til decentrale drevløsninger.