Nyheder –

20 års jubilæum: NORD DRIVESYSTEMS i Slovakiet

Den 20. oktober 2017 fejrede NORD-Pohony, s.r.o., det slovakiske datterselskab af NORD DRIVESYSTEMS, sit 20 års jubilæum. Virksomheden blev grundlagt i Bratislava i 1997 som datterselskab af Getriebebau NORD GmbH og havde i begyndelsen to medarbejdere.

20th anniversary of NORD Pohony slovakia

Bargteheide , 2017-11-23

Ved hjælp af fairness, fleksibilitet og tæt kontakt med kunderne har den udviklet sig til en virksomhed med otte ansatte, tre filialer og en samlet omsætning på 4,3 millioner euro i år 2015. I 2001 blev kontor nummer to åbnet i Ružomberok, som opnåede en rekordstor omsætning i år. Bare et år senere fulgte det tredje salgskontor i Košice i det østlige Slovakiet. NORD-Pohony tilbyder hele serviceporteføljen fra NORD DRIVESYSTEMS og servicerer en række mangeårige topkunder med høj omsætning, herunder KPK, Drevoindustria, Strojstav, Kabelschlepp, Konštrukta og Premetal.

I anledning af jubilæet den 20. oktober 2017 blev der afholdt en fest på Hotel Elizabeth i Trenčín. Blandt gæsterne var ud over kunder også den administrerende direktør for NORD-filialerne i Østrig, Tjekkiet og Ungarn samt Ullrich Küchenmeister, CEO NORD DRIVESYSTEMS.

NORD-Pohony's administrerende direktør, Jozef Královič, er optimistisk, når det gælder om at gøre NORD-Pohony til en endnu større succes i de næste 20 år. Han nævner tilliden til sine medarbejdere og deres erfaring samt det høje niveau af professionel support, som NORD-Pohony tilbyder sine kunder, som hovedårsager.