Nyheder –

Energieffektive drevkoncepter til intralogistikken

Drev til intralogistikken skal opfylde høje krav: Ikke alene bør de være kraftfulde og energieffektive, de bør også kræve lidt vedligeholdelse og have lang levetid.

LogiDrive_Variantenreduzierung

Bargteheide , 2018-03-13

NORD DRIVESYSTEMS har i mange år fremstillet komplette drivsystemer til en bred vifte af intralogistiske applikationer, der opfylder disse krav.

Gennem flere årtiers tilstedeværelse på markedet har NORD tilegnet sig en omfattende knowhow inden for intralogistik og lufthavnsteknologi og kender derfor branchens krav nøjagtigt. På baggrund af denne erfaring har NORD’s ingeniører udviklet en række drevløsninger, der er specielt tilpasset intralogistikken.

Den nyeste innovation er LogiDrive-systemet, som består af standardiserede drivenheder i højeffektive versioner med økonomiske IE4-synkronmotorer. Motorerne opnår nominelle effekter på op til 5,5 kW og kombineres med to-trins-keglegear. Gennem standardiseringen opnår brugeren besparelser over hele produktets levetid (TCO), f.eks. For oplagring af reservedele og service.

Da IE4-motorerne opfylder de højeste effektivitetskrav og opnår høj effektivitet, selv i delbelastningsområder, nyder brugerne godt af drevenes lavere energiforbrug. Systemets modulopbygning mindsker også vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt.

NORD skræddersyr sine intralogistikkunders individuelle drevløsninger, bestående af motor, gear og elektronik efter deres individuelle behov og tilpasser dem til systemets krav. Brugere kan danne sig et billede af de forskellige komponenter såvel som LogiDrive-systemet på branchemesserne Tire Technology Expo, LogiMAT og CEMAT.