Nyheder –

NORDAC LINK – intelligente drev til logistikken

I november afholdtes Fagpressens Dage i Hamborg for sjette gang, og NORD DRIVESYSTEMS præsenterede drevløsningen LogiDrive for industriens fagmedier. Den består af højt effektive NORD-gearmotorer og feltfordeleren NORDAC LINK.

Technical-Press-Days-nordac-link

Bargteheide , 2018-01-03

Dette drevsystem er optimeret til anvendelse inden for transport- og håndterings opgaver. Ved hjælp af modulkonceptet LogiDrive kan et passende drevsystem til alle gængse intralogistiske opgaver konstrueres med kun tre størrelser.

Den nye familie af decentraliseret drevelektronik, NORDAC LINK, er det optimale svar på udviklingen indenfor det intelligente automatiseringsnetværk. Ved at integrere en PLC i NORD's frekvensomformerne kan anvendelsesspecifikke, drevrelaterede funktioner programmeres effektivt og parametreres ligesom alle andre funktioner i frekvensomformerne. Intelligente drev er i dag en integreret del af automatiseringsnetværket. De registrerer løbende drev- og systemdataene og evaluerer alle tilgængelige sensor- og aktuatordata. Den integrerede inverter-PLC behandler derefter indsamlede data og evaluerer dem lokalt. Det intelligente drev sender relevante data videre til kontrolniveauet og til andre enheder i netværket. På dette grundlag er det intelligente drev i stand til at handle uafhængigt af en overordnet styring i systemet selvstændigt og passende til situationen og indlede en autonom sekvens- eller bevægelsesstyring. Som de tilstedeværende journalister hørte i 2017 på Fagpressens dage på Hotel Hafen Hamburg, har NORD DRIVESYSTEMS allerede haft succes med at udstyre flere projekter med drev i NORDAC LINK-familien, herunder systemer til bagagesortering, lagerautomatisering og pakkesortering.

Få mere at vide