Nyheder –

NORD DRIVESYSTEMS på ANUGA FOODTEC 2018

nsd tupH: Korrosionsbestandig overfladebehandling for aluminiumdrev – fra 20. til 23. marts 2018 fremviser NORD DRIVESYSTEMS sine aluminiumdrev til fødevare- og drikkevareindustrien på ANUGA FOODTEC.

NORD-Drivesystems-nsd-tupH

Bargteheide , 2018-03-19

Disse er ekstremt robuste og holdbare takket være en speciel overfladebehandling: NORD's overfladebeskyttelse nsd tupH. Til brug i krævende miljøer tilbyder NORD for aluminiumdrev den meget effektive anti-korrosionsbehandling nsd tupH. I denne proces hærdes materialet til under overfladen. Overfladebehandlingen skaber et beskyttende lag, der er permanent bundet til udgangsmaterialet. Den er baseret på en elektrolytisk proces som gør aluminium korrosionsbestandigt som rustfrit stål. Den ridsefaste overflade er mere end syv gange så hård som ubehandlede aluminiumlegeringer. Selv rengøring af drevene med højtryksdamp eller kontakt med aggressive medier er muligt.

Aluminium drev til opdræt af østers

nsd tupH-behandlede drevenheder fra NORD bruges blandt andet i adskillige transportbånd i en virksomhed med østersopdræt. Mens støbejernsgearmotorer kun holder i et til to år på grund af det barske, saltvandsmættede miljø, tilbyder de nordtyske aluminiumdrev en holdbar og omkostningseffektiv løsning, med en livscyklus på 10 år som de transportbånd de driver. Brugeren sparer dermed tid og kræfter ved vedligeholdelse og reparation af anlægget.

Et alsidigt og omkostningseffektivt alternativ

nsd tupH-drev er robuste, holdbare og et overkommeligt alternativ til malede gearmotorer i støbejern eller i rustfrit stål. Alle NORD-produkter i aluminium kan fås med nsd tupH – i modsætning til drev i rustfrit stål, der af mange producenter kun tilbydes i nogle få modeller. DIN- og standarddele samt drivakslerne er ved nsd tupH-aluminiumdrev som standard fremstillet af rustfrit stål. De glatte motorer uden ventilator bidrager ikke til spredning af bakterier og sikrer desuden en meget støjsvag drift. Motorerne fås som synkron- og asynkronmotorer og opfylder effektivitetsklasserne IE2 og IE3 (asynkron) og IE4 (synkron).

Ud over de robuste og korrosionsbestandige gearmotorer til fødevare- og drikkevareindustrien præsenterer NORD DRIVESYSTEMS også de andre produkter i sin omfattende portefølje på ANUGA FOODTEC 2018 i Køln.

Du finder NORD i hal 10.1 på stand B061.