Nyheder –

NORD DRIVESYSTEMS på Underhåll 2018 i Sverige.

På Underhåll, Nordeuropas førende messe for industriel vedligeholdelse og reparation i Göteborg, Sverige, præsenterer NORD DRIVESYSTEMS fra 13. til 16 marts 2018 intelligente drev, smarte løsninger for netværksbaseret produktion og innovative teknologier og nye produkter.

MAXXDRIVE at Underhåll 2018

Bargteheide , 2018-01-30

Intelligente løsninger til produktion og vedligeholdelse

Med digitaliseringen af produktionen gennemgår også området "Vedligeholdelse og service” fundamentale forandringer. Det smarte netværk af systemer og maskiner muliggør registreringen og evaluering af effektdata i store mængder og dermed en løbende tilstandsovervågning og prædiktiv vedligeholdelse.

I et application test område præsenterer drevspecialisten fra Bargteheide fremtidens drev samt mulighederne for cloud-tilslutningen og for industri 4.0. NORD-drev kan kobles til netværk, arbejde uafhængigt og funktions- og effektskaleres. Takket være frekvensomformerne med integreret PLC registrerer de løbende drev- og anvendelsesdata, behandler alle tilgængelige sensor- og aktuatordata, overtager selvstændigt opgaver og tilbyder optimerede diagnostikmuligheder. Drevene kommunikerer deres statusdata via styringen eller direkte til den sikre Cloud. Derfra kan de tilgås globalt til evaluering og analyse. Hele systemet bestående af NORD-drevsystemer kan således overvåges. Dette muliggør prædiktiv vedligeholdelse (predictive maintenance), en stigning i tilgængeligheden af anlæg, en reduktion af vedligeholdelses- og reparationsomkostninger og optimal koordinering af serviceopgaverne. Takket være tilstandsovervågning kan der også foretages fremadrettede optimeringer.

Derudover præsenterer NORD produktinnovationer og effektive løsninger til versions- og omkostningsoptimering i Sverige. Sådan har NORD DRIVESYSTEMS udvidet sin succesrige industrigearserie MAXXDRIVETM: To ekstra størrelser (nominelle drejningsmomenter på 15 kNm og 20 kNm) og ekstruderflanger kompletterer den modulære serie og tilbyder nye løsninger til heavy-duty-brug. Det var også krævende forhold, der dannede baggrund for udviklingen af nsd tupH - en overfladebehandling, der gør aluminium-gearmotorer lige så modstandsdygtige som produkter i rustfrit stål og betydeligt kraftigere end antikorrosionsmaling. Med nsd tupH behandlede produkter er resistente over for syrer og baser, nemme at rengøre og korrosionsbestandige. En mulighed til versions- og omkostningsoptimering er LogiDrive. De standardiserede gearmotorversioner til intralogistik og lufthavnsanlæg er yderst effektive, ekstremt vedligeholdelsesvenlige takket være plug-and-play-teknikken og reducerer behovet for en omfattende reservedelsbeholdning.

På Underhåll finder du NORD i hal 11 på stand B061.