Nyheder –

LogiMAT 2018 – mere intelligens, mere effektivitet, færre omkostninger

Fra 13. til 15. marts 2018 er Stuttgart vært for LogiMAT, Europas største årlige logistikmesse. Her udstiller NORD intelligente, fleksible og effektive drevløsninger til intralogistik og transportteknikken.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2018-02-20

Den nye feltfordelerserie, NORDAC LINK, er specielt optimeret til transportteknikken. Drevstyringen til fleksibel installation tæt på motoren fås som frekvensomformer (op til 7,5 kW) samt motorstarter (op til 3 kW) og muliggør hurtig idriftsættelse samt enkel betjening og vedligeholdelse. Feltfordeleren kan konfigureres frit og kan integreres i alle moderne systemer.

Driften af transportanlæg er kendetegnet ved hyppig delbelastning. Under netop disse forhold udfolder IE4-synkronmotorer deres fulde energibesparende potentiale. De opnår store besparelser over hele livscyklussen og et hurtigt tilbagebetalingstid ved minimal ekstra investeringsbehov - ideel til reducering af de samlede levetidsomkostninger (Total Cost of Ownership) af transportanlæg. Selv en nedbringelse af antallet af varianter kan betydeligt reducere de samlede ejeromkostninger. Et perfekt afbalanceret drevsystem til brug inden for intralogistik og lufthavne er de standardiserede transmissionssystemer LogiDrive , der består af en IE4 synkronmotor, et to-trins-keglegear og en NORDAC LINK-feltfordeler.

NORD på LogiMAT 2018: Hal 3, stand C17

  • Feltfordeler NORDAC LINK
  • LogiDrive
  • Total Cost of Ownership (TCO)
  • Reduceret antal varianter
  • PROFIsafe

Få mere at vide