Nyheder –

LogiMAT 2018 – messetilbageblik

På LogiMAT 2018 i Stuttgart præsenterede NORD i midten af marts højtydende og omkostningsoptimerede drevløsninger til intralogistik og transportteknik.

Bargteheide , 2018-03-19

LogiMAT 2018 – messetilbageblik

Passende til messens motto, "Digital – Networked – Innovativ", præsenterede NORD på LogiMAT2018 intelligent, fleksibele og effektive drev til transportteknik inden for intralogistik. NORD præsenterede blandt andet sin nye feltfordelerserie NORDAC LINK , som er specielt optimeret for transportteknikken. Drevstyringen til fleksibel installation tæt på motoren fås som frekvensomformer (op til 7,5 kW) samt motorstarter (op til 3 kW) og muliggør hurtig idriftsættelse samt enkel betjening og vedligeholdelse. Desuden viste NORD det internationale publikum også de standardiserede gearmotorsystemer LogiDrive bestående af en IE4-synkronmotor, et to-trins-keglegear og en NORDAC LINK-feltfordeler og koncepter til energi- og omkostningsoptimering (bl.a. TCO, nedbringelse af versioner, IE4-synkronmotorer).

"Efterspørgslen inden for intralogistikken er vokset kraftigt i de seneste år. Det viste sig også på LogiMAT i Stuttgart. Vi kunne byde mange besøgende og kunder velkommen til vores stand og har haft mange spændende diskussioner. LogiMAT 2018 var en stor succes for os ", siger NORD's administrerende direktør, dr. Omar Sadi.