Nyheder –

Drevløsninger til lufthavnsindustrien altid undervejs

Kundespecifikke løsninger, pålidelig teknik, verdensomspændende service – NORD DRIVESYSTEMS tilbyder den optimale drevløsning til alle lufthavnsanlæg. Effektiv, sikker og gennemprøvet.

Airport_bagged

Bargteheide , 2018-04-10

Pålidelighed og undgåelse af tekniske uheld har absolut prioritet for operatører af bagagehåndteringssystemer. For selv om kun en del af anlægget svigter, opstår der køer, som det kræver uforholdsmæssigt megen tid at fjerne. NORD DRIVESYSTEMS har et grundigt kendskab til lufthavne og tilbyder innovative drevløsninger til en bred vifte af bagagehåndteringsanlæg .

Alle komponenter i NORD-systemerne er kompatible med hinanden og sikrer en gnidningsløs drift. Gearene er usædvanligt robuste, arbejder meget roligt og opnår en særlig lang levetid. De service- og vedligeholdelsesvenlige drev reducerer nedetider og bidrager dermed til større effektivitet og tilgængelighed af hele systemet.

Pålideligheden og omkostningseffektiviteten afelektronisk styrede transportdrev fra NORD har stået deres prøve i lufthavne i hele verden. Systemerne kombinerer stor fleksibilitet og et trindelt, omfattende udvalg af funktioner med bekvem betjening. NORD-drev sikrer særligt høje transporthastigheder, som i stigende grad kræves på grund af øgede sikkerhedsforanstaltninger. NORD’s mekatroniske drevsystemer danner to-trins keglehjulsgearmotorer med lav vægt og høj effektivitet. Kombineret med frekvensomformere, der er monteret enten på væggen eller motoren, danner de effektive drevsystemer. NORD leverer også de nødvendige strømforbindelser og tilslutninger til forskellige bussystemer samt den tilsvarende software.

NORD’s modulsystem gør det muligt at få komplette drevløsninger fra en enkelt leverandør og reducerer antallet af varianter. Som følge heraf kan de samlede driftsomkostninger for et system holdes nede. Med LogiDrive tilbyder NORD standardiserede, yderst effektive løsninger, især til drev af vandrette og skråtransportører. LogiDrive-løsningerne består af en to-trins keglegear, en særligt energibesparende IE4 synkronmotor og en NORDAC LINK-feltfordelere - et perfekt synergetisk drevsystem til intralogistik- og lufthavnsanlæg. For især inden for delbelastnings- og delhastighedsområder, der ofte findes især i anlæg i lufthavne, når IE4 synkronmotorer deres fulde potentiale for besparelser.

Fra design over idriftsættelse til service og vedligeholdelse støtter NORD sine kunder i alle faser af projektet og leverer den højeste kvalitet i overensstemmelse med internationale standarder. Tusindvis af NORD-drev er allerede i brug i hele verden. Således har drevspecialisten fra Bargteheide bl. a. udstyret lufthavnene i Manchester, Liverpool, Birmingham og Hamborg samt i Ottawa, Johannesborg og Taipei.

Velrenommerede, internationale konsulenter og operatører inden for luftfartsbranchen som German Airport Technology & Equipment (GATE) , American Association of Airport Executives (AAAE) og International Association of Baggage System Companies (IABSC) har blåstemplet NORD DRIVESYSTEMS.

ET OVERBLIK: NORD-drevløsninger til lufthavnsindustrien

 • skræddersyede systemløsninger til lufthavne
 • undgå nedetider takket være den intelligente styring
 • hurtig idriftsættelse
 • plug-and-play-systemer
 • nem vedligeholdelse/service
 • reduktion af de samlede omkostninger inden for produktets levetid
 • standardisering
 • energibesparelser
 • projektsupport
 • modulopbygget NORD-system til komplette drevløsninger fra en enkelt leverandør
 • globalt NORD-netværk