Nyheder –

Meget effektiv drevteknik til brug inden for intralogistikken

NORD DRIVESYSTEMS tilbyder nu standardiserede, yderst effektive løsninger, især til drev af vandrette og skråtransportører. LogiDrive-systemerne er nemme at vedligeholde og uden den store indsats giver mulighed for en reduktion af antallet af varianter inden for intralogistik.

LogiDrive

Bargteheide , 2018-08-31

LogiDrive-drev består af IE4-synkronmotorer med en nominel effekt på op til 5,5 kW. Drevene kombineres med to-trins keglegear og er derforvelegnet til brug inden for den vandret transportteknik. IE4-synkronmotoren udvikler sit besparelsespotentiale inden for dellast og delhastighedsområderne, som er særligt almindelige i anlæg inden for intralogistik, lufthavnsteknik og fødevareindustrien. På grund af disse egenskaber er drevsystemerne særligt egnede til reduktion af varianter, hvilket væsentligt reducerer ”produktets levetidsomkostninger" (TCO).

LogiDrive-systemer til intralogistik styres af decentrale frekvensomformere , der kan monteres tæt på motoren og dermed er let tilgængelige. Omformerne har en nøglekontakt til at frakoble drevet fra anlægsstyringen og en retningsvælgerkontakt til lokal opsætning, så der kan gennemføres vedligeholdelsesopgaver. Alle kommercielt tilgængelige feltbus- og Industrial Ethernet-grænseflader er allerede integreret i disse drev. Hovedafbryderen er også placeret direkte i huset.

NORD’s LogiDrive-drev er udstyret med sikkerhedsfunktionerne STO og SS1 i henhold til DIN EN 61800-5-2 og DIN EN 60204-1 og har en høj overbelastningskapacitet. Da transporttekniksystemet er modulopbygget, kan alle drevteknikkens komponenter vedligeholdes enkeltvis, hvilket reducerer vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne inden for intralogistik.. LogiDrive-drevteknikken er velegnet til vandrette transportører såvel som til skrå og vertikale transportører.