Nyheder –

Drevteknik til transport af bulkgods skal bare være sej

NORD tilbyder pålidelige, sikre og skræddersyede drevsystemer til transport af bulkgods- såvel som bundrammeløsning til en fosfatmine i Marokko.

Cement_bagged

Bargteheide , 2018-03-19

Transport af bulkgods stiller særlige krav til transportbåndene og deres drevteknik. Båndene står normalt ubeskyttet udendørs, kører i kontinuerlig drift og skal kunne repareres hurtigt ved behov. NORD-drev har høj driftssikkerhed, lang levetid, nem vedligeholdelse og lavt energiforbrug. Takket være disse egenskaber opfylder de kravene d ved transporten af sand, grus, skærver & co.

For eksempel har NORD DRIVESYSTEMS konstrueret et industrigear med et nominelt drejningsmoment på 240.000 Nm og talrige anlægsspecifikke tilpasninger til en marokkansk fosfatmine - det største anlæg til dato baseret på UNICASE design med udelte gearhuse. Drevsystemet består af et keglehjuls-industrigear af typen SK 15407, en motor med en nominel effekt på 450 kW, en motorbundramme, en hydraulisk kobling og en elektrohydraulisk bremse. I alt driver 26 af disse drevløsninger et mere en to kilometer langt transportbånd, der transporterer flere hundrede tons fosfatmalm. Heavy-duty drevløsningen sikrer maksimal tilgængelighed og høj tolerance over for topbelastninger og slag. Unicase designet med et helstøbt gearhus modvirker lækager og giver mulighed for et kompakt design med meget store tilladelige radiale og aksiale belastninger.

NORD yder omfattende rådgivning til sine kunder og skaber individuelle drevløsninger.