Nyheder –

Tire Technology 2018 - succesrig messepremiere

Fra 20. til 22. februar 2018 blev den 18. Tire Technology messe afholdt. For første gang var NORD med som udstiller og præsenterede intelligente drevløsninger.

Bargteheide , 2018-03-20

Tire Technology er verdens bedste udstillingsvindue for dækdesign, -udvikling og -fremstilling og et absolut must for branchens repræsentanter. Flere end 280 udstillere fra hele verden præsenterede deres aktuelle designs, nyeste produkter og de vigtigste teknologitendenser i Hannover i midten af februar. For første gang præsenterede NORD sin ekspertise og innovative styrke samt sit tekniske knowhow for den internationale dækindustri. NORD's adm. direktør Omar Sadi: "Vi har mange års erfaring inden for intralogistik og flere end 100 andre brancher. At tilbyde vores løsninger også inden for dækindustrien var det næste logiske skridt for os.”

Som systemleverandør for intelligente drevløsninger præsenterede NORD sin produktportefølje inden for drevteknik , koncepter til energi og omkostningsoptimering samt omfattende serviceydelser. Dr. Sadi: "Messen mere end opfyldte alle vores forventninger. Interessen fra de besøgende, kunder og producenter var enorm, og vi fik mange gode kontakter med hjem. Vi vil helt sikkert være tilbage næste år.”