Nyheder –

Det intelligente drev fra NORD - drevteknik på vej til Industri 4.0

Decentraliserede drevkoncepter fra NORD sætter kursen for udviklingen af styringsarkitekturen fra automatiseringspyramiden til det intelligente automatiseringsnetværk.

intelligent-drives-industry-4.0_2018

Bargteheide , 2018-03-21

Moderne intelligent drevteknik er en nøgleteknologi for den fjerde industrirevolution, da den sætter gang i netværksforbundne, decentrale og autonome produktionsprocesser. Ved at integrere en PLC i NORD's frekvensomformerne kan anvendelsesspecifikke, drevrelaterede funktioner programmeres effektivt og parametreres ligesom alle andre funktioner i frekvensomformerne.

Selvom denne udvikling stadig er i sin barndom i branchen, fortsætter rejsen perspektivisk, lige til cyber-fysiske systemer, som samarbejder distribueret og decentraliseret, producentafhængigt og på tværs af steder. Alle kombinationer af styringer, PLC'er og kommunikationsprotokoller overfører deres driftsdata til det respektive styringsniveau. ERP-niveauet kontrollerer så feltniveauet på baggrund af de kendte feltdata. Den integrerede PLC for NORDAC LINK frekvensomformeren er allerede godt forberedt på disse selvforsynende scenarier.