Nyheder –

Drev til palletransportteknik: Pålidelig teknik med robust design

Palletransportteknik kræver først og fremmest økonomiske drevløsninger med høj overbelastningskapacitet. Især for transport af paller og gitterbokse med rullebaner eller kædetransportører tilbyder NORD DRIVESYSTEMS perfekt afstemt, individuelt konfigurerbar og fleksibel drevteknik, som reducerer antallet af varianter og nedbringer omkostningerne.

pallet_conveyor_technology

Bargteheide , 2019-01-08

Til de små drevopgaver inden for palletransportteknikken har NORD designet en prisbillig kombination af en asynkronmotor og en NORDAC-frekvensomformer. Drevløsningen er skræddersyet til anvendelse inden for palletransportteknikken og tilbyder pålidelig teknologi med robust design. Den kan kombineres med alle gearmotorer fra NORD og udvides fleksibelt i henhold til kravene og kundens ønsker. Standardiseringen nedbringer antallet afvarianter. Dette reducerer reservedelslageret betydeligt, optimerer vedligeholdelsen og sparer brugeren omkostninger i form af TCO (Total Cost of Ownership).

Asynkronmotorerne har en effekt på op til 1,5 kW og udmærker sig ved høj overbelastningskapacitet, kvalitetskonstruktion og lang levetid. Frekvensomformerne er installeret i nærheden af motoren og har en integreret PLC. Den frit programmerbare PLC behandler dataene fra tilsluttede sensorer og aktuatorer, tilbyder diagnostiske muligheder og kommunikerer med systemstyringen på det næsthøjeste niveau. Til kontrol, parametrering og diagnostik er software forudinstalleret, der opfylder palletransportteknikkens specielle krav til drev.

Drevenhederne kan integreres i alle gængse bussystemer. Som en enkel og omkostningsorienteret løsning er især AS-Interface eller I/O-grænsefladerne velegnede til kommunikation i palletransportteknikken. Hvis der stilles højere krav, er brugen af et andet bussystem ikke noget problem.

Pålidelig, fleksibel, modstandsdygtig og nem at servicere og vedligeholde - med kombinationen af en asynkronmotor og NORDAC BASE har NORD skabt en drevløsning, der er optimeret til brugen inden for palletransportteknikken.