Nyheder –

Ressourcebesparende drevkoncepter: NORD DRIVESYSTEMS på IFAT 2018

NORD DRIVE SYSTEMS præsenterer fra 14. Til 18 maj 2018 intelligente og effektive drevløsninger på verdens førende fagmesse for vand, spildevand, affald og råstoffer, IFAT.

Bargteheide , 2018-05-07

På stand 314 i hal A1 kan messebesøgende i München lære alt om den nordtyske producents netværksbaserede, selvforsynende og skalerbare drev. De decentrale drevsystemer danner master-slave grupper, der kommunikerer intelligent med hinanden. De kan således overtage overvågningen og kontrollen af komplette anlægsområder. Hvis der for eksempel opstår en blokering, opdages den og løses enten automatisk eller indberettes til den centrale styring, så det f.eks. Er muligt at aktivere et netværksbaseret reservedrev.

NORD giver også et overblik over løsninger for overvågning og forebyggende vedligeholdelse. Grundlaget er en PLC, der er integreret i frekvensomformerne. Drev- og applikationsdata kan således registreres, og alle tilgængelige sensor- og aktuatordata kan evalueres og viderebehandles.

Desuden viser NORD på messen for bæredygtige miljøteknologier sine yderst energieffektive IE4-synkronmotorer med høj virkningsgrad og intelligent frekvensomformer med strømbesparende funktioner, de nye et-trins tandhjulsgear NORDBLOC.1 og industrigear- serien MAXXDRIVE , der er blevet udvidet med ekstra størrelser. Et omfattende modulopbygget servicekoncept fuldender NORD’s produktsortiment. Besøg også NORD’s foredrag om emner som "effektiv og intelligent drevteknik til bæredygtig anvendelse i pumper" på det mødestedet ”Pumpen” i hal B1.

Besøg NORD’s foredrag om emner som "effektiv og intelligent drevteknik til bæredygtig anvendelse i pumper" på det mødestedet ”Pumpen” i hal B1.

Tidspunkter:

  • Tirsdag, den 15. maj 2018: Kl. 14:00
  • Onsdag, den 16. maj 2018: Kl. 12:00
  • Torsdag, den 17. maj 2018: Kl. 13:00