Nyheder –

Intelligent drevteknik – teamarbejde: Master-slave-kommunikation

Takket være PLC og positioneringsstyring i frekvensomformerne kan flere drev fra NORD DRIVESYSTEMS synkroniseres i master-slave drift. Funktioner som synkron drift og flyvende sav kan således implementeres decentralt.

intelligent drive technology

Bargteheide , 2019-02-14

Den flyvende sav giver mulighed for påkobling og parallel styring af en behandlingsenhed på et bevægeligt objekt. Mens materialetransporten på masterakslen fortsætter med at køre, synkroniseres slaveakslen med masteren: Så snart synkronisering er opnået, udfører den dens behandlingstrin. Så vender den tilbage til startpositionen for at starte processen forfra. Eksempler på anvendelse er bl.a. tilskæring af træ eller påfyldning af væsker.

Takket være den interne PLC og positioneringsstyringen POSICON i frekvensomformerne NORDAC LINK og NORDAC FLEX kan flere NORD-drev synkroniseres ved master-slave-drift. Takket være den integrerede POSICON-funktionalitet kan omformerne bestemme drevets aktuelle position. Funktioner som synkron drift og flyvende sav kan således udføres hurtigt og præcist. Op til tre slaveomformere kan som standard styres af en master-omformer. En overordnet styring er ikke nødvendig. NORD-drevene sørger selv for et problemfrit forløb.

Få mere at vide: https://www.youtube-nocookie.com/embed/XBLvgoXMeeU