Nyheder –

Drevløsninger til procesteknikken: NORD DRIVESYSTEMS på ACHEMA 2018

Hvad enten det drejer sig om den kemiske, farmaceutiske eller fødevareindustrien: Brandfarlige gasser og støv udgør en høj sikkerhedsrisiko for mennesker og maskiner i procesindustrien. På ACHEMA retter NORD fra 11. til 15. juni 2018 fokus på ex-beskyttede drevløsninger : Disse omfatter støv- eller gaseksplosionssikre motorer, gear og elektronisk drevteknologi til zonerne 1, 2, 21 og 22.

Bargteheide , 2018-05-31

Blandt andet præsenterer virksomheden i Frankfurt am Main de særligt robuste, decentraliserede frekvensomformere SK 180 E - NORDAC BASE i beskyttelsesklassen IP69K. Frekvensomformerne anvendes f.eks. i emballage- og fødevareindustrien såvel som i transport- og pumpesystemer.

NORD’s produktportefølje omfatter også ex-beskyttede drev til pumpesystemer. Drevsystemer bestående af gear-, motor og frekvensomformer danner master-slave-grupper, som kommunikerer intelligent med hinanden for at overvåge eller styre hele anlægget.

Aluminiumdrev med en overflade, der er lignende korrosionsbestandig som rustfrit stål ved hjælp af anti-korrosionsbehandlingen nsd tupH og industrigear til tunge systemer i BLOCK-huset, afrunder den nordtyske producents sortiment

Du finder NORD på ACHEMA 2018 i hal 5 på stand D51.