Nyheder –

Eksplosionssikre drev for mere sikkerhed i mølledrift

I Arnreiter-Mühle i Østrig males råmaterialet og raffineres i forskellige processer. Til dette formål bruger virksomheden maskiner til dampning, fremstilling af flager, grovmaling, ekstrudering, ristning, afkøling, tørring og afskalning. Malingen af råmaterialerne producerer støv - det kræver eksplosionssikre drev fra NORD

Explosion-protected drive units

Bargteheide , 2018-06-05

NORD DRIVESYSTEMS tilbyder en bred vifte af mekaniske, elektriske og elektroniske drev i eksplosionssikret design . Den nordtyske producent har således kunnet levere mange forskellige gearmotorer og decentrale mekatroniske systemer, der opfylder møllens behov. De holdbare komponenter med lav vedligeholdelse driver bælte- og kopelevatorer, der bruges til at transportere råmaterialer fra siloerne til de øverste etager til forarbejdning. Derudover er de installeret i forskellige transport- og distributionssystemer.

NORD tilbyder både gearmotorer og frekvensomformere - i mekatroniske enheder og til installation i styreskabet - i eksplosionssikre versioner. Flere end 1.500 støv- eller gaseksplosionssikre drevsystemer for zonerne 1, 2, 21 og 22 forlader virksomheden hver måned.