Nyheder –

Drevløsninger til spildevandsanlæg - klar til det hele

Drevteknikken er afgørende for tilgængeligheden og effektiviteten af pumpe- og blæserstationer i vandforvaltningen. NORD DRIVESYSTEMS tilbyder brancheoptimerede løsninger, som udmærker sig ved maksimal driftssikkerhed, lang levetid og høj aksial og radial belastningskapacitet.

Bargteheide , 2019-03-26

I spildevandsanlæg er absolut afbrydelsesfri drift lige så vigtig som højeste effektivitet. For ved drev, der kører uden afbrydelse, er energiomkostningerne særligt vigtige. Ud over driften af blæsere er det især pumperne, der udgør en væsentlig del af strømforbruget i spildevandsrensningsanlæg. NORD DRIVESYSTEMS kombinerer energieffektiv motorteknologi, næsten tabsfri gear samt frekvensomformere med energibesparende funktioner til sine drevløsninger, hvilket giver maksimal driftssikkerhed og omkostningseffektivitet. Desuden reducerer de service- og vedligeholdelsesvenlige NORD-drev nedetider og bidrager dermed til større effektivitet og tilgængelighed af hele systemet.

Drevteknikken fra NORD er også yderst velegnet til de ofte ekstreme miljøpåvirkninger som fugt, støv, snavs eller kemikalier, drevene i spildevands- og outdoor-sektoren udsættes for. Dobbeltdæksel, bremse IP66, motorbeskyttelsestype IP66, øget korrosionsbeskyttelse gennem flerlagsbelægning, overbelastningsbeskyttelse, aksler i rustfrit stål og et forstærket drivakselleje er blot nogle få eksempler på den høje grad af beskyttelse, der tilbydes af NORD-gear.