Nyheder –

iba 2018: Drev i fødevarekvalitet fra NORD DRIVESYSTEMS

Uanset, om det er omrørere, transportsystemer, doserings- og fyldemaskiner eller pakkemaskiner – NORD DRIVESYSTEMS tilbyder effektive og hygiejniske drevløsninger til brødindustrien. Disse udstilles fra 15. til 20. september 2018 på iba i München.

Bargteheide , 2018-08-14

Til anvendelser i krævende miljøer – som man i stigende grad finder i produktionen af bagværk – har virksomheden udviklet anti-korrosionsbehandlingen nsd tupH for sine aluminiumdrev. Således kan gear , glatte motorer, frekvensomformere og motorstartere fra NORD placeres i et korrosionsbestandigt, washdown-optimeret hus og er et omkostningseffektivt alternativ til gearmotorer af rustfrit stål.

Drev fra NORD kan derudover reguleres individuelt, f.eks. ved styringen af æltnings- og transporthastigheder, så kødannelser undgås eller dejen føres korrekt frem. Producentens innovative omformerteknik sikrer desuden høj positioneringsnøjagtighed og pålidelig implementering af dynamiske processer. Modulopbygningen og tilslutningskompatibiliteten gør dem meget nemme at servicere og vedligeholde.

Du finder NORD på iba i hal B4 på stand 111 .