Nyheder –

PROFIsafe-modul SK TU4-PNS

Ekstra sikkerhed - Funktionssikkerhed får stadig større betydning som en grundlæggende komponent i moderne maskin- og anlægsdesign og er et uundværligt aspekt af drivsystemerne fra NORD.

Bargteheide , 2018-11-07

PROFIsafe-modulet SK TU4-PNS til den decentrale frekvensomformer NORDAC FLEX fra drevspecialisten NORD DRIVESYSTEMS tilbyder en løsning, der indgår i drevet, med integreret funktionssikkerhed, der giver en klar fordel frem for drev med separat sikkerhedsteknologi. Tilvalgsmodulet SK TU4-PNS understøtter den simple implementering af PROFIsafe. Funktioner som SLS (sikkerhedsbegrænset hastighed), SSR (sikkert hastighedsområde), SDI (sikker retning), SOS (sikkert driftsstop) og SSM (sikker hastighedsovervågning) kan integreres uden problemer og udvide drevens sikkerhedsstopfunktioner. Dermed yder PROFIsafe-modulet et omfattende sikkerhedsmæssigt bidrag til driftsikkerheden af anlæg og maskiner.

Standard- og sikkerhedsrelaterede oplysninger overføres mellem den overordnede, sikkerheds-PLC og drevhederne med integreret funktionel sikkerhed via et netværkskabel. Det minimerer anvendelsen af ledninger. En anden fordel er den globale tilgængelighed af de sikkerhedsrelaterede maskindata.