Nyheder –

NORD på SPS IPC Drives 2018

Vellykket udstilling: Stort tak til alle dem, der besøgte osPå SPS IPC Drives 2018 præsenterede NORD decentraliseret drevteknologi, innovative serviceløsninger, omkostningsoptimerede koncepter samt intelligente drevsystemer til digitalisering af produktion og integration i Industri 4.0-systemer.

Bargteheide , 2018-12-19

Nordtyskerne viste blandt andet de decentrale frekvensomformere med integreret PLC, NORDAC LINK og NORDAC FLEX, LogiDrive – den standardiserede og omkostningsoptimerede IE4 gearmotor til reduktion af antallet af varianter, SK TU4-PNS PROFIsafe-grænseflademodulet til sikker kommunikation i Profinet-miljøer samt den nye NORDCON APP med den tilsvarende NORDAC ACCESS BT Bluetooth-stang – en mobil idriftsættelses- og serviceløsning for alle NORD-drev.

"Interessen for decentraliseret drevteknologi er fortsat meget høj", siger marketingdirektør Jörg Niermann. "Det var også tydeligt på SPS IPC Drives i Nürnberg. Vi er meget glade for den store entusiasme, som de internationale eksperter har udtrykt for vores produkter og deres bidrag til fremtidens digitale produktion. Vi var glade for at hilse på så mange besøgende og kunder på vores stand og havde mange interessante samtaler.”