Nyheder –

Stærk: det nye tandhjulsgear NORDBLOC1

Tandhjulsgearserien NORDBLOC.1 er blevet udvidet med tre større størrelser. Gearene har store udgangsmomenter, samt maksimal radial og aksial belastningskapacitet.

Bargteheide , 2019-05-06

Serien af 1-trins tandhjulsgearene NORDBLOC.1 fra NORD DRIVESYSTEMS har vist sig at være innovative washdown-drevenheder med høj effektivitet og lang levetid. Den succesrige serie er nu blevet udvidet med tre større størrelser med en ydelse på mellem 1,1 og 45 kW og drejningsmomenter mellem 400 og 1,000 Nm. Med generøst dimensionerede lejer er de robuste gear driftssikre ved håndteringen af store aksiale og radiale kræfter og er derfor specielt egnede til pumper og omrørere.

De innovative tandhjulsgear i støbejern leverer store effekter, et kompakt design samt stor driftssikkerhed. UNICASE designet øger produktets styrke og det FEM-optimerede UNICASE-hus garanterer ligeledes maksimal styrke og robusthed. Med en bred vifte af konfigurations og monteringsmuligheder kan tandhjulsgearene NORDBLOC.1 anvendes fleksibelt og fås både i fod - og i flange version.