Nyheder –

Ny frekvensomformer: Kompakt, alsidig og stærk

Den nye NORDAC PRO SK 500P tilbyder ultimativ funktionalitet, konnektivitet og modularitet. Med sit kompakte design og talrige grænseflader kan den let integreres i alle slags automations løsninger.

Sk500P

Bargteheide , 2020-04-29

Ud over CANopen-kommunikation som standard har frekvensomformeren NORDAC PRO SK 500P også en multi-protokol chip til industrielt Ethernet. Det muliggør brugen af de vigtigste Ethernet-standarder i realtid via en enkel platform. Den påkrævede protokol kan nemt indstilles ved hjælp af en simpel parameterændring. Derudover findes der fem til seks digitale og to analoge indgange, to digitale og en analog udgang(e), to potentialfrie NO/NC relæudgange, en HTL-/TTL-inkrementalencoder-indgang samt mulighed for en universal encoder indgang via udvidelsesmodul. Omformerne kan således parametreres via USB-porten uden en ekstern strømforsyning (programmering i papkassen). SD-kortåbningen til at gemme og overføre data er også ny.

Frekvensomformerne NORDAC PRO SK 500P fås i et effektområde mellem 0,25 og 5,5 kW. Modulserien kan udvides efter behov ved med moduler til functional safety eller andre moduler der udvikles løbende. Med det slanke bogformat er der mulighed for installationen ”side by side” i styreskabet.

Som alle andre NORD-omformere er også NORDAC PRO SK 500P-omformere udstyret med en kraftfuld PLC til drevrelaterede funktioner.