Nyheder –

Stærke drev, personlig service

Den amerikanske virksomhed G.C. Evans fremstiller køle- varme- og pasteuriseringsanlæg til fødevareindustrien, som kræver pålidelig drift. Af denne årsag har G.C. Evans i over ti år brugt robuste og holdbare gearmotorer fra NORD .

Bargteheide , 2019-05-16

Under den økonomiske krise i 2008 gennemførte virksomheden en grundig revision af alle sine leverandører og besluttede sig for i fremtiden kun at anvende gearmotorer fra NORD . “De var ikke alene billigere end konkurrenternes drev, de gjorde også indtryk med deres høje kvalitet og gennemtænkte design”, husker David McNamer. Dengang var ejerens søn ansvarlig for indkøbet og er yderst tilfreds med samarbejdet med NORD: “I opstartsfasen sendte de en anvendelsesspecialist til os, Jim Alt - ingen af vores tidligere leverandører havde nogensinde sendt en ekspert til os.”

Drevleverandørens tekniske support er meget vigtig for G.C. Evans, da et motorsvigt i et af deres anlæg ville forårsage store omkostninger for kunden.

Drev fra NORD anvendes nu i alle virksomhedens anlæg. I en køletunnel bevæger en enkelt gearmotor fx 20.000 syltetøjsglas med en samlet vægt på 22.000 kg. Drevet har et hastighedsforhold på 2500:1 og kører med en hastighed på 0,6 o/min. Belægningsprocessen nsd tupH beskytter med sin høje modstandsdygtighed mod de rengøringsmidler, der er meget udbredte i fødevareindustrien, motorens hus mod korrosion og slid.

G.C. Evans var ikke alene imponeret af NORD-drevenes ydeevne, men også af den personlige service : David McNamer er begejstret: “Vi har haft den samme kontaktperson lige siden vi blev deres kunder.”