Nyheder –

NORD understøtter den digitale overgang

Netværk og forbindelse til industri 4.0-miljøet er vigtige emner i industrien. Med sine drevløsninger skaber NORD DRIVESYSTEMS forudsætningerne for "smarte fabrikker" og understøtter kunderne med kommunikations- og anvendelsesknowhow.

4.0 ready

Waunakee, WI , 2019-09-30

Med fremtidens drev skaber NORD grundlaget for digitaliseret produktion. Alle komponenter er Industry 4.0 READY og kan integreres direkte i industri 4.0-miljøer i hele verden. Dette er muligt takket være kompatibiliteten med alle de fleste feltbusser, Ethernet baserede systemer samt analoge og digitale grænseflader til sensorer og aktuatorer. Som den decentraliserede intelligens udfører den integrerede PLC, autonomt decentraliserede processer og understøtter dermed det centrale styresystem. Derudover muliggøres en hurtig evaluering af analoge og digitale data – en forudsætning for moderne vedligeholdelses- og reparationskoncepter som tilstandsovervågning og forudseende vedligeholdelse. Der er mange fordele for brugerne: Øget tilgængelighed af anlæg, undgåelse af uplanlagte nedetider, bedre planlægning af vedligeholdelse og service samt en betydelig reduktion af vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

De avancerede koncepter og tjenester udvides regelmæssigt. I øjeblikket tester NORD den sensorløse overvågning af oliers aldring og tilstanden af gearmotorer med virtuelle sensorer . Målet er et forbyggende vedligehold, til optimerede olieskift og servicetider for hver enkelt gearmotor, ud fra den faktiske tilstand på gearmotoren og olien.

I sit hovedkvarter i Bargteheide demonstrerer NORD funktionerne og mulighederne for forbyggende vedligeholdelse, virtuelle sensorer, drevnetværk og andre Industri 4.0-koncepter til sine kunder i sit interne testområde .