Nyheder –

Drevløsninger til kontinuerlige conveyors

Gnidningsfri drift selv ved de hårdeste omgivelsesforhold: Til transport af bulk materialer tilbyder NORD DRIVESYSTEMS kraftfulde drivsystemer, der er kendetegnet ved maksimal pålidelighed, sikkerhed og robusthed.

Antriebstechnik von Nord in einem Steinbruch

Bargteheide , 2019-07-29

Til transport af bulk materialer er der behov for transportører, hvis transportretning, massestrøm, båndlængde og konstruktion er forskellige. NORD’s pålidelige og robuste drev er svaret: De sikrer en jævn materialestrøm og kan styres individuelt, så tilførslen af materialet bliver præcis og dynamisk.

Båndtransportører bruges til kontinuerlig tr ansport af materialer i minedrift, maskinteknik eller inden for genanvendelse af plast og papir. Gummi- eller plast transportbånd har to valser, hvorved en valse sædvanligvis drives og bevæger båndet. Til store båndtransportører med stor kapacitet er de industrielle gearenheder MAXXDRIVE med lang levetid og lav vedligeholdelse, to-trins keglegear, der supplerer MAXXDRIVE-serien, særligt velegnede. Gearene kan leveres monteret på en bundramme, samme med en højeffektiv fodmonteret IE3-motor og en hydraulisk kobling.

Den praktiske vedligeholdelsespakke fra NORD – en kombination af beskyttelsesforanstaltninger og overvågningssystemer – sikrer, at investeringen fungerer selv under barske omgivelsesforhold som fx kontinuerlig drift, støv og vejrpåvirkning.