Nyheder –

NORD: Din specialist inden for innovative kundetilpassede drevsystemer

Produkter af høj kvalitet, innovative drev, kompetent rådgivning og førsteklasses service betyder alt for NORD. Målet: den bedste tekniske og mest økonomiske drevløsning til dine behov.

Bargteheide , 2019-09-23

Det er længe siden, at NORD gik fra at være en ren gearproducent til at være en stærk merværdi-partner inden for drevløsninger.

Drevløsninger fra NORD er kendetegnet ved maksimal driftssikkerhed, lang levetid, lav vedligeholdelse samt størst mulig energieffektivitet og anvendes i flere end 100 forskellige brancher, som ofte stiller meget høje tekniske krav. Produktprogrammets størrelse og de korte produktionstider, hvor alle relevante komponenter produceres i vores egne fabrikker, samt vores enestående tekniske knowhow gør det muligt for NORD at implementere yderst økonomiske, kundetilpassede løsninger inden for meget kort tid.

Drevspecialisten har datterselskaber og salgspartnere i 98 lande, beskæftiger flere end 4.000 mennesker i hele verden og kombinerer en global aktørs knowhow og kompetence med sine regionale partneres lokale markedskendskab. Det store salgs- og servicenet sikrer optimal tilgængelighed for at muliggøre korte leveringstider og kundeorienteret service.