Nyheder –

Energieffektivitet og reduktion af varianter

Individuelt tilpassede drevkoncepter baseret på LogiDrive-systemløsningen fra NORD DRIVESYSTEMS repræsenterer et optimalt kompromis mellem energieffektivitet og en reduktion af varianter. De viser deres værd i større intralogistiske projekter i lufthavne eller pakkecentre, hvor der er installeret et stort antal drevenheder.

Bargteheide , 2020-01-13

NORD DRIVESYSTEMS skaber individuelt tilrettelagtetilpassede drevløsninger til intralogistiske systemerapplicationer baseret på LogiDrive-konceptet - et energieffektivt, servicevenligt og standardiseret modulsystem. LogiDrive-drivenheder omfatterdrevenheder består af en IE4-synkronmotor med nominelle momenteffekter på op til 5,5 kW, enet 2-trins keglegear og en NORDAC LINK- frekvensomformer , der er installeret tæt på motoren. Hele systemet er modulopbygget, så alle komponenter i drevteknologien kan serviceres individuelt. Med den nyeste IE5+ synkronmotor fra NORD DRIVESYSTEMS bliver det muligt yderligere at optimerekan LogiDrive-konceptets energieffektivitet og nedsætte antallet af reduktion at varianter blive optimeret yderligere.

Optimal energieffektivitet og reduktion af varianter
Planlægning af et system med drev, der er designet til de mest energieffektive driftspunkter, fører til optimale investeringsomkostninger og motorer, der fungerer relativt energieffektivt, uafhængigt af deres effektivitetsklasse. Til dette formål skal mange forskellige drevvarianter styres og serviceres i hele systemets livscyklus. En reduktion af antallet af varianter sigter modgiver en økonomisk levedygtig dækning af de krævede hastigheder og drejningsmomenter i et system ved hjælp af et minimum af forskellige drevvarianter. Varianter kan reduceres ved kun at bruge en gearmotor- og frekvensomformerstørrelse til et specifikt hastigheds- og belastningsområde. Styret via frekvensomformeren kan denne drev derefter dække alle nødvendige driftspunkter for lavere ydelseskravs- eller andre hastighedsområder.