Nyheder –

Transporterer, positionerer og hejse med en ensartet drivenhed: Integralmotorer fra NORD til materialehåndtering.

NORD DRIVESYSTEMS leverer alsidige drivsystemer med et enkelt koncept til transportopgaver på tværs af alle brancher. Med gearmotorer udviklet og konfigureret til hver enkelt opgave. Energieffektive decentrale frekvensomformere og motorstartere til væg montering eller direkte monteret på motoren giver de nødvendige kontrolfunktioner.

Integrated materials handling drives from NORD

Bargteheide , 2013-10-24

"Fås med et bredt udvalg af fleksible funktioner og et universel bruger interface. NORDs frekvensomformere og gearmotorer dækker alle transport og løfteopgaver . Frekvensomformerne kan overbelastes med 150 % i 60 s, og 200% i korte perioder, mens den gennemprøvede ISD vektor styring sikrer høj dynamik og stabil drift - selv med store last udsving.

NORDs SK 180E frekvensomformer serie er velegnet til hastighedsregulering af motorer op til 2,2 kW. SK 200E serien er tilgængelig for de mere krævende opgaver på op til 22 kW. Disse frekvensomformere er de eneste på markedet af deres klasse med integreret positions kontrol samt interface til inkremental og absolut encoder. Dermed giver de mulighed for anvendelse af standard asynkronmotorer i applikationer, der kræver relativ eller absolut positions kontrol eller synkronisering. Hejsesapplikationer eller sikkerheds -orienterede opgaver kan også implementeres på en omkostningseffektiv måde med disse decentrale frekvensomformere: valgfrie funktioner omfatter STO og ST1 sikkerhedsfunktioner op til SIL3. Til den simple applikation hvor frekvensomformere ikke er nødvendige, såsom vandrette transportbånd uden hastighedsvariationen, her kan NORDs SK 135E softstarter sikrer bløde starter og reversering. Brugeren kan sætte et boost spænding for et højere startmoment direkte på starteren via DIP-switches. Integreret beskyttelse for effektoptag (strøm begrænsning), softstarteren (over- og under spændings beskyttelse ) , motor (PTC / I ² t , motorfaser ) , og det samlede system (moment begrænsning, overbelastning ) gør mange yderligere enheder så som motorværnskontakter , vendekontaktorer og bremseensretter overflødige.

"