Nyheder –

Effektiv, økonomisk korrosionsbeskyttelse: nsd tupH til aluminiumdrev

NORD DRIVSYSTEMER producerer drev, der er permanent korrosionsbestandige ved hjælp af omformersystemet med den nsd tupH forseglede overflade. Aluminiumdrevene får derved en glat, ultrahård overflade, der i modsætning til maling ikke bliver påvirket af slag eller ridser. Drevene er afprøvet og godkendt inden for applikationer med en maritim atmosfære.

nsd_tupH-Beschichtung

Bargteheide , 2014-11-27

Før da har de bevist deres modstandsdygtighed over for blisterdannelse iht. ASTM D714, korrosion iht. ASTM D610-08 og ridsning iht. ASTM D1654-08 i overensstemmelse med DIN EN ISO 2409. Derudover har Gravelometertest ASTM D3170 ikke vist noget tab som følge af hæftning eller slagmærker. ASTM B117-09 saltspraytest iht. DIN EN ISO 9227 frembragte ingen korrosion selv efter 2.000 timer.

I krævende atmosfærer kan nsd tupH drev bruges langt ud over de almindelige bemalede systemers levetid. Deres modstandsdygtighed og længere levetid reducerer betydeligt behovene for den service og vedligeholdelse, der hviler på kunderne. Derudover sikrer behandlingen en høj processikkerhed: Da der ikke er påført nogen belægning, men det er selve overfladen der er hærdet, bliver der ikke tale om nogen forurening af produkter eller procesmedier som for eksempel ved skår i maling. Selv tunge påvirkninger eller ridser mindsker ikke modstandsdygtigheden over for korrosion. Til forskel fra dette kan ridser i maling medføre skader, der spreder sig til de tilstødende områder, hvorved beskyttelsen effektivt mister sin virkning. nsd tupH er godkendt til anvendelse sammen med fødevarer iht. FDA afsnit 21 CFR 175.300. Systemer der er behandlet på denne måde, er modstandsdygtige over for rensemidler inden for området pH2 – pH12. nsd tupH findes til alle drev i aluminiumindkapsling – fire gearkasseserier, motorer med glat overflade og elektroniske drivenheder i handelen.