Nyheder –

Dynamiske drev til dynamiske økonomier. Kansler Merkel og PM Modi besøger NORDs stand på Hannover messen 2015.

Under en tur rundt til udvalgte udstillere på Hannover messen 2015 besøgte den tyske kansler, Angela Merkel, og Indiens premierminister, Narendra Modi, standen NORD DRIVESYSTEMS, hvor NORD fejrer 50-året for firmaets grundlæggelse.

merkel_signed_servo_dynamics_hm2015

Bargteheide, Hannover , 2015-04-14

De to ledere blev introduceret til en særlig udstilling af økonomiske drevenheder til servoanvendelser: En dynamisk racerbilsimulator med en Stewart-platform, der bliver aktiveret af seks inverterstyrede drivaksler. Den seneste generation af NORD frekvensinvertere, der er i stand til at reagere på styrekommandoer i realtid, muliggør ekstremt dynamisk og præcis styring af asynkrone motorer. De rentable kombinationer af motorinvertere er klassificeret som IES2 kraftoverføringssystemer (PDS), den øverste effektivitetsklasse iht. det nye europæiske Ecodesigns standard EN 50598-2.

Den indiske premierminister var især indstillet på at besøge NORD DRIVESYSTEMS. Den internationale gruppes indiske filial, som hele ugen har personale på NORDs stand på Hannover messen, er blevet noget helt fortroligt for premierministeren, idet NORD udgør en vellykket teknologipartner for mange brancher i subkontinentets dynamiske økonomi. Mr. Modi har først for nylig officielt indviet et stålværk, der er udstyret med flere hundrede af NORDs drev over hele fabrikken.