Nyheder –

Robuste drev med lang levetid til metalindustrien NORD DRIVESYSTEMS på messen METEC 2015

NORD DRIVESYSTEMS leverer drevteknologi til krævende anvendelser inden for stål- og metalindustrien. Gearmotorer, motorer og drevelektronik er brugertilpasset og leveres med mulighed for at vælge mellem elektrisk, mekanisk og termiske optioner afhængigt af den ønskede anvendelse. Kompakte TENV / IC410 motorer (helt indkapslede ikke-ventilerede) til rullebaner kan fås med ringformede finner eller lige finner.

sk_82_f_ring_300

Bargteheide , 2015-04-21

Med udgangspunkt i årtiers erfaring anvender NORD anvendelsesspecifikke motorer med specialviklinger som giver en motorkarakteristik med stort startmoment. De robuste drev til rullebaner i stålindustrien håndterer krævende belastningssituationer med hyppig reversering. Stød- og vibrationsabsorberende huse i støbejern og forstærkede lejer og aksler sikrer høj mekanisk modstandsdygtighed og en lang brugstid. Totalt indkapslede motorer med eller uden intern eller ekstern ventilator (TEFC / IC411 eller TEFV / IC416).

Ud over projekter til adskillige stålværker i Indien og USA har NORD blandt andet haft leveret til et profilvalseværk i Kongeriget Bahrain, det største af sin art i Mellemøsten, hvor rullebanerne alene drives af mere end 600 NORD drev.

NORD DRIVESYSTEMS på METEC

9. internationale metallurgimesse

Düsseldorf, Tyskland

16. - 20. juni 2015

Hal 4, stand C10