Nyheder –

NORD Kina fejrer sit 10-års jubilæum. Større distributionscenter med store vækstrater.

NORD (China) Power Transmission Co., Ltd. fejrer 10 års jubilæum, hvilket gør 2015 til et dobbelt jubilæumsår da NORD DRIVESYSTEMS - det tyske moderselskab blev grundlagt for 50 år siden i 1965.

10th anniversary of NORD Power Transmission China

China , 2015-05-11

Den officielle ceremoni i Suzhou blev overværet af mere end 200 gæster, der repræsenterede kunder fra hele Kina. På en rundtur i gear- og motorproduktionen kunne gæsterne få et førstehånds indtryk af den overlegne produktionskvalitet. De to workshops vedrørende gear og elektronik, der begge var dedikeret anvendelsesspecifikke løsninger, fik en vældig god modtagelse.

Efter en 30 % årlig vækst i de tidlige år, som hurtigt gjorde NORD Kina til en betydelig operatør som virksomheden er i dag, fortsætter NORD Kina med at opnå vækstrater på mere end 20 % - betydeligt over gennemsnittet i branchen. Efter grundlæggelsen af det kinesiske datterselskab og etableringen af den første montagefabrik i Suzhou i 2005 har NORD etableret en motorfabrik for at supplere den eksisterende motorfabrik i Italien. Som et af kun to motorproduktionsanlæg i den internationale gruppe indtager NORD Suzhou en ekstraordinær vigtig position. I 2011 blev yderligere en montagefabrik i Tianjin taget i brug, hvorved produktionsarealet i Kina blev øget til 35.800 m². NORD Kina har en årlig kapacitet på 200.000 gearmotorer og 700.000 motorer til det kinesiske og internationale markeded. Der findes aktuelt 23 NORD salgskontorer i landet.