Nyheder –

NORD 4.0 READY: Intelligent drevteknologi til automatiseret produktion i IT tidsalderen.

Maskin- og anlægskonstruktioner, der lever op til det tyske "Industrie 4.0" og det tilsvarende engelske begreb "Industriel Internet of Things", kræver intelligent teknologi med høj fleksibilitet og funktionalitet. Drevene skal problemfrit kunne integreret i kommunikationsnetværk, for at sikre en effektiv databehandling og støtte modulære, decentrale styringer.

4.0 ready

Bargteheide , 2015-11-24

Med lanceringen af begrebet " NORD 4.0 READY " præsenterer NORD DRIVESYSTEMS skalerbare drevsystemer og software, til at afdække hele spektret af opgaver fra simple aktuatorer til komplekse netværkssystemer.

Vedligeholdelsesvenlige decentrale frekvensomformere med effekter op til 22 kW der kan køre med synkron og asynkron-motorer, dækker den største procentdel af industrielle applikationer. Med en kraftfuld processor samt en integreret PLC kan frekvensomformerne håndtere komplekse processer, autonomt reagere på ændringer og endog løse funktionsfejl. Omformerens PLC behandler data fra tilsluttede sensorer og aktuatorer og sender data til kontrolrummet eller andre netværksknudepunkter. Drevenhederne kan grupperes og f.eks. synkronisere hastighed eller positioner. Prædefinerede parametersæt til hundreder af almindeligt brugte funktioner inklusive Motion-Control modulet, der er beslægtet med PLCopen, letter udviklingen af applikationer. Som en af de førende udbydere af komplette drevsystemer, producerer NORD frekvensomformere, motorer og gear. NORD DRIVESYSTEMS leverer globalt komplette drevsystemer bestående af frekvensomformere , motorer og gear, der er parametreret og klar til brug med standardliserede færdigmonterede stik til (f.eks. 1x forsyning, 1x data) for tidsbesparende idiftssættelse.