Nyheder –

Industrigear med 190 kNm udgangsmoment - et endnu bredere sortiment med NORD Unicase-huse

NORD DRIVESYSTEMS udvider sit succesrige industrigear-program med en ny størrelse med et udgangsmoment på 190 kNm. Hele serien dækker momenter fra 25 kNm til 250 kNm og omfatter ni størrelser.

Industrial Gear Units with 190kNm Industriegetriebe mit 190kNm

Waunakee, WI , 2016-05-20

De nye enheder med størrelse 14 tillader nu endnu nøjagtigere dimensionering. Lige som alle andre NORD-industrigear er også disse udstyret med et helstøbt-gearhus. Således opnår de en længere levetid end et todelt gearhus og garanterer en effektiv momentoverførsel og en høj tolerance over for spidsbelastninger og stød. De kan leveres som tandhjuls- eller to-trins-keglegear, med to eller tre trin, og med nominelle udvekslinger fra 7,1:1 til 400:1 og med et forgear op til 30.000:1.

Indgangsretning og- og udgangsretning kan vælges frit. NORD Industrigear kan monteres på alle seks sider. NORD leverer produkter fra vores egen produktion til mange forskellige applikationer, fra stålværker til procesteknik. Applikationsspecifikke konfigurationsmuligheder omfatter bl.a. forstærkede lejer og aksler, med ekstra stor lejeafstand, udvidede udgangsaksler. Desuden en Drywell-version med ekstra olieafdrypningsskive og utæthedsadvarsel eller oliesensor. Der fås desuden skive- og tromlebremser, hjælpegear, hjælpemotorer, IEC-motoradaptere, turbokoblinger, aksialventilatorer, bundramme løsniger, en momentbegrænsende tilbageløbsspærre samt køle- eller varmeanlæg.