Drevelektronik: Vores erfaring – din sikkerhed

Decentral drevelektronik fra NORD findes i talrige applikationer i hele verden. Vores innovative omformere med integreret PLC løser drevopgaver og aflaster den overordnede hovedstyring.

Vores løsninger anvendes i over 100 brancher i hele verden. For eksempel i intern logistik, hvor de transporterer bagage og pakker på alle kontinenter. Ligeledes findes vores omformere i den generelle transportteknik, i emballageindustrien og i pumper. Også kendte kunder fra fødevareindustrien og tappeanlæg stoler på drevelektronikken fra NORD DRIVESYSTEMS.

Vores decentral drevteknologi er kendetegnet ved høj ydeevne og sikkerhed. Uanset i hvilket hjørne af verden vores drevteknologi flytter noget, er kvaliteten af vores løsninger altid lige høj. Takket være vores filialer i hele verden, er vi altid tæt på kunden og yder service uden lange ventetider.

Indsatsområder

Decentral gearteknik fra NORD - stor fleksibilitet, lave systemomkostninger

Med sit frekvensomformer- og motorstarterprogram tilbyder NORD DRIVESYSTEMS et bredt udvalg af decentral gearteknik. For eksempel kan vores NORDAC LINK- og NORDAC FLEX-omformere tilpasses individuelt til dine behov. Hvis gearet kun skal bruges til enkle opgaver, er vores NORDAC BASE derimod det bedste valg. Blandt motorstartere kan du vælge den frit konfigurerbare NORDAC LINK eller den slitagefri, fleksibelt integrerbare NORDAC START.

Fire gode grunde til at vælge decentrale frekvensomformere fra NORD

 • Effektivitet
  Vores decentrale gearteknik sænker anlægsdesignets pris ganske betydeligt.
 • Alsidighed
  Du kan frit konfigurere vores omformere eller udvide dem med ekstraudstyr og bruge dem på mange forskellige anvendelsesområder.
 • Kompatibilitet
  På grund af forbindelsen til de gængse bussystemer og Industrial Ethernet kan vores decentrale gearteknik integreres i enhver automatiseringsarkitektur.
 • Brugervenlighed
  Installation og vedligeholdelse er hurtigt klaret takket være de tilslutningskompatible forbindelser, den integrerede reparationsafbryder, som fås som tilvalg, og den lokale mulighed for manuel betjening (NORDAC LINK).

Sådan mindsker omformere fra NORD systemomkostningerne
Den i vores omformere integrerede PLC muliggør et systemdesign bestående af uafhængige produktionsøer, der i vid udstrækning selv regulerer deres processer. Dette aflaster ikke kun den overordnede styring, men fjerner også behovet for investering i styreskabsinstallationer og dyre ledningsføring. Dertil kommer, at decentrale frekvensomformere forenkler vedligeholdelsen af hele systemet og dermed øger dets effektivitet.

Hjemme i mange sammenhænge: decentral drevteknik fra NORD
Takket være adskillige kommunikationsgrænseflader og muligheden for fleksibel konfiguration er vores decentrale frekvensomformere velegnet til en bred vifte af formål. Vores omformere overbeviser ikke kun med deres funktionelle alsidighed og udvidelsesmuligheder, også deres ydeevne imponerer med værdier på op til 22 kW. Disse fremragende egenskaber sikrer, at vores decentrale omformere har været brugt i mange årtier på meget forskellige områder, f.eks. i fødevare- og stålindustrien, inden for lufthavnsteknikken, intralogistikken samt håndteringen af massegods.

Se her, hvordan decentrale omformere fra NORD effektivt automatiserer en palleteringsmaskine.
Til programmet