Decentral drevteknik

Omkostningsreduktion gennem modulær design

Sænk dine omkostninger for maskindesign med den decentrale drevløsning fra NORD. Nem tilslutning, integreret reparationsafbryder og mulighed for manuel betjening reducerer installationsomkostninger ved hjælp af vores drevløsninger. Disse kan, afhængig af anvendelse og krav, konfigureres efter ønske.

Den integrerede PLC i vores NORD-omformere muliggør mudulær design, bestående af autonome produktionsceller. Frekvensomformeren håndterer synkron og positioneringsopgaver direkte og kan aflaste hovedstyringen. Muligheden for at kunne komunikere med alle Ethernet baserede bussystemer, gør det muligt nemt og hurtigt at intergrere disse i næsten alle typer for automationsløsninger

NORDAC FLEX - frekvensomformer SK 200E

Fleksibel installation

NORDAC FLEX er vores decentrale drev med fleksible installationsmuligheder. Det udmærker sig ved sin skalerbarhed og fleksible konfiguration.

På grund af den omfattende tilslutningskompatibilitet samt enkle parameteroverførsel via EEPROM-hukommelsesmodul er det nemt at installere og vedligeholde denne omformer.

Effekt:
0.33 - 30 hp

NORDAC BASE - frekvensomformer SK 180E

Lave driftsomkostninger

NORDDAC BASE er den økonomisk decentrale variant for nemme drevopgaver. Dette produkt fra NORD-drevelektronikken kræver kun en lille installationsindsats, har et robust design og er beregnet til nem installation uden for styreskabet.

Effekt:
0.33 - 3.0 hp

NORDAC START - motorstarter SK 135E

Lave driftsomkostninger

NORDAC START er den decentrale, slitagefri, elektroniske motorstarter til alle slags blød indkobling. Udstyret med intern motorbeskyttelse og reverseringsfunktion er denne frekvensomformer det perfekte valg til den fleksible integration i diverse anlæg.

Effekt:
0.33 - 10 hp

Drevelektronik: Vores erfaring – din sikkerhed

Decentral drevelektronik fra NORD findes i talrige applikationer i hele verden. Vores innovative omformere med integreret PLC løser drevopgaver og aflaster den overordnede hovedstyring.

Vores løsninger anvendes i over 100 brancher i hele verden. For eksempel i intern logistik, hvor de transporterer bagage og pakker på alle kontinenter. Ligeledes findes vores omformere i den generelle transportteknik, i emballageindustrien og i pumper. Også kendte kunder fra fødevareindustrien og tappeanlæg stoler på drevelektronikken fra NORD DRIVESYSTEMS.

Vores decentral drevteknologi er kendetegnet ved høj ydeevne og sikkerhed. Uanset i hvilket hjørne af verden vores drevteknologi flytter noget, er kvaliteten af vores løsninger altid lige høj. Takket være vores filialer i hele verden, er vi altid tæt på kunden og yder service uden lange ventetider.

Indsatsområder