Omformer

Drevløsninger til enhver opgave

All frekvensomformer fra NORD kan udvides via et internt eller eksternt modul. Det store effektområde op til 160 kW og høj reguleringsnøjagtighed og drejningsmomentstyrke tillader brugen af omformerne overalt, hvor der stilles høje krav til ydeevne og sikkerhed. Vores teknologi tillader drift af asynkrone og synkronmotorer. Vores programeringssoftware NORDCON gør det nemt og hurtigt at parametrere og optimere sin drevløsning.

NORDAC PRO - frekvensomformer SK 500E

Mange anvendelsesmuligheder

NORDAC PRO er omformeren til alle drevopgaver. Den tilbyder et stort effektområde og kan udvides efter ønske med kompatible moduler. Til afledningen af varme anvender denne omformer variable kølingsprinciper, som tillader varmeafgivelse uden for styreskabet.

Effekt:
0.33 - 125 hp

Frekvensomformere fra NORD er i mange applikationer på verdensplan installeret til løsning af drevopgaver. Takket være den integrerede PLC aflaster vores teknologi den overordnede styring.

Hvad enten det er maskinteknikere eller brugere vælger de vores frekvensomformere på verdensplan på grund af deres pålidelighed. Uanset, om anvendelsen sker inden for intern logistik eller generel materialehåndtering, kufferter eller bulkgods. Selv generelle maskinteknik, procesindustri og emballageindustrien satser på NORD-løsninger.

Dette skyldes de fordele, produkter fra NORD DRIVESYSTEMS tilbyder. Vores frekvensomformere giver høj ydeevne og sikkerhed. Takket være filialer i hele verden er vi tæt på vores kunder med vores løsninger og leverer ensartet kvalitet. Uanset i hvilket hjørne af verden vores drev er din løsning - vi servicerer uden lange ventetider.