NORD-drevelektronik

Skalerbare funktioner til alle drevopgaver

NORD's innovative portefølje af drevteknik kan konfigureres til næsten alle anvendelser.

Som ekspert i drevløsninger arbejder NORD sammen med sine kunder for at levere løsninger, der er perfekt tilpasset kundernes behov. I meget forskellige regioner i verden.

Skalerbare funktioner til alle drevopgave. NORD DRIVESYSTEMS har i årtier givet sin globale kundebase omformere til montering i styreskabet og decentral drevteknik.

Drevløsninger fra NORD giver kunderne høj ydeevne og sikkerhed, uanset om omformeren befinder sig i styreskabet eller drevsystemet er installeret decentralt.

I denne forbindelse udmærker drevelektronikken sig ved skalerbarhed, nem installation og en høj reguleringsnøjagtighed. Den integrerede PLC i de decentrale NORD-løsninger giver kunderne mulighed for et modulært anlægsdesign, bestående af autonomt fungerende produktionsceller.

NORD-værktøjer forenkler hele installationsprocessen og giver enklere indstillinger og betjening af teknikken.

Brugerne sparer allerede penge i anlægssystemet med den optimerede kabelføring. Derved er vores drevløsninger designet til drift af asynkron- og synkronmotorer.

Ét modulsystem – mange fordele

NORD's system af perfekt tilpassede moduler kan løse alle drevopgaver, takket være dets skalerbare funktioner. Vores drevelektronik understøtter alle gængse bussystemer og kommunikerer med alle styresystemer. Positioneringsstyringen POSICON giver brugerne en integreret positioneringsfunktion og synkronisering. Funktionel sikkerhed er integreret med STO og SS1. Ligeledes tilbyder NORD-frekvensomformere integrerede bremseensrettere til styring af motorbremsen. En energibesparende funktion for dellastområdet og betjenings- og parametriseringsværktøjer samt en enkel parameterstruktur kompletterer vores modulsystem.